27 Ağustos 2012 Pazartesi

Haftanın En Güzelleri- Sonbahar

Haftanın en güzelleriyle yeni bir haftaya daha mutlu daha pozitif başlamaya ne dersin? Alınacaklar listesini hemen çıkar çünkü bu hafta için seçtiğim parçaların  hepsi birbirinden güzel, hepsi hemen gidip alınası. Malesef anladım ki artık sonbahar-kış trendleri sarmış her yanımızı.  Ama bu durumda yapılabilecek tek bir şey kalıyor. O da renkli,renkli.çok renkli bir sonbahar dolabı hazırlamak! :) 


 Gucci

25 Ağustos 2012 Cumartesi

Plaja Giderken Ne Giysem?

Uzuuuun bir süredir blogumla ilgilenemedim. Yoğun geçen okul ve iş dolu bir yazdan sonra kısa bir tatille birlikte toparlandım ve geri geldim. Yazmak için bekleyen bir sürü konuyu da tabii ki bu arada biriktirdim. Ama öncelikle yaz bitmeden son dakika tatillerini yapacaklar için plaja giderken mayo/bikini üstüne giyilebilecek farklı birkaç seçenek...

7 Ağustos 2012 Salı

Plastikle Şık Olmak Mümkün!

Plastikle şık olmak mümkün desek bize gülebilirlerdi, evet gülebilirdi! Ne zaman ki birbirinden şık plastik çantalar, ayakkabılar çıktı işte orada bir kırılma noktası oldu ve küçükken giydiğimiz plastik ayakkabı ve terlikler sezonun modası olarak karşımıza çıktı.


3 Ağustos 2012 Cuma

Topuklu Ayakkabılar Hakkında Bilmediklerimiz

 "Topuklu ayakkabıları kim icad etti bilmiyorum ama bütün kadınlar ona minnettar .'' demiş Marilyn Monroe. Bende sonuna kadar katılıyorum. Bizi hem çok zorlayan hemde 10 saniyede daha çok havaya sokan başka bir şey yok. Topuklu ayakkabılar hakkında bilmek istediğiniz bütün bilgileri içeren bir infografik paylaşmak istedim.