8 Aralık 2011 Perşembe

Bana Rujunu Söyle Sana Kim Olduğunu Söyleyeyim

Ruj seçerken düşünmeden bir seçim yapsan bile rujun o günkü ruh halini, tarzını, elbiseni ve rengini anlatır. Uzun zamandır kullandığın bir rujun tipini incele sonrada nasıl biri olduğunu hemen öğren. Benim rujlarım genelde 4 numara gibi olur peki seninki?


Ruj tipi no:1
Eğer rujun resimdeki gibiyse sen cesur, yaratıcı ve duygusal birisin. Güçlü kişiliğin bazen seni çok çabuk öfkeye götürebiliyor. Rutin bir hayatı ve aynı zamanda sürprizleri seviyorsun. Bu ruj senin iki tarafı da eşit olarak sevdiğini anlatıyor. Kendi yolunu çizen ve kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan bir kişiliğe sahipsin.


Ruj tipi no:2

Doğal ve kaygısız olmak senin en büyük özelliklerin denilebilir. Arkadaşların eğer bir konuda yardım almak istiyorlarsa önce sana geliyorlar çünkü iyi bir dinleyicisin. Dikkat çekici bir kişiliğin var. Bulunduğun ortamlarda erkeklerin dikkatini çok çabuk çekebiliyorsun.

Ruj tipi no:3
Senin için yumuşak kalpli ve kadınsı diyebilirim. Hayatındaki en güçlü kavram ise uyum eğer hayatının bir kısmında uyumsuzluk varsa bu sana göre değil. Anlaşılması kolay ve sade birisin bu huyun insanların senin yanında iyi hissetmesini sağlıyor. İyi bir aşçı, iyi bir arkadaş ve iyide bir sevgilisin. Hayatında sürprizlere yer yok, herşey planlı ve düzenli.

Ruj tipi no:4
Kültürlü, kendine güvenen ve sakin bir yapın var. Yaratıcı yönünle enerjik yönün birleşince iş hayatında güzel başarılar yapabilme olasılığın çok fazla. İyi bir hafıza var bunun yanında arkadaşlık ise en çok önem verdiğin şeylerden biri. Rujunun sivrilen yanı senin zirve odaklı olduğunu gösteriyor. 

Ruj tipi no:5
Hassas, düşünceli ve biraz içine kapanıksın. Senin hayat ideolojin ''herkesten uzak yaşa,mutlu yaşa'' denilebilir. Çevrenden her zaman dostluk ve yakınlık istesende yaşadığın hayal kırıklıkları seni biraz uzaklaştırmış. Çanak şeklindeki rujun bu eğlimini gösteriyor. Romantik sözler, şiirler ise tam senlik. 

9 yorum:

  1. ben 3 numarayım, doğru aslında yazılanlar:)

    YanıtlaSil
  2. ben 4 numaraya daha yakınım, beğendim yazılanları :D

    YanıtlaSil
  3. 1 numara çıkacak mı ben onu merak ediyorum.
    Bu arada teşekkür ederim alice

    YanıtlaSil
  4. Canım ben de 4 numarayım ve ben de 1 no. çıkar mı merak ediyorum. Ellerine sağlık yazı için

    beauty-n-fashionlove

    YanıtlaSil
  5. Yıllarca ruj şekillerinin yansımamız olduğunu düşündüm ve tesadüfen buldum bunu ilginç cidden :)

    YanıtlaSil

Söylemeden geçemeyeceğim