29 Aralık 2011 Perşembe

Kış İçin Aksesuar Önerileri

     Kışı güzelleştirmek ister misiniz? Peki aksesuar kullanmayı seviyor musunuz? Sizin için kışı güzelleştirecek düz kazaklarınızı veya elbiselerinizi renklendirecek aksesuarlar ne diye araştırdım ve çok güzel bir kış aksesuarları arşivi hazırladım. Görünüşünüzü daha eğlenceli ve renkli hale getirmek istiyorsanız çözüm çok kolay. Bunun için tokaları, şemsiyeleri veya çorapları kullanabilirsiniz. Daha cıvıl cıvıl bir görüntüyle kış bunalımından çıkıp moralinizi yükseltebilirsiniz!
      İlk olarak benim en çok sevdiğim ve en çok tercih ettiğim şalları önermek istiyorum size. Bembeyaz basit bir kazak düşünün işte ona aşağıdaki şallardan birini eklediğiniz zaman görüntünüz hemen değişiyor. Daha şık ve daha güzel bir görünüm ortaya çıkıyor. Eğer sizde üstünüzün çok sade olduğunu düşünüyorsanız yada sizi sıcak tutmasını istiyorsanız şal veya fularları kullanabilirsiniz.


      Tabi ki aksesuarlardan ve şıklıktan konuşup kolyeleri atlamak olmaz. Bir diğer kurtarıcı aksesuarım ise kolyelerdir her zaman. Duruma ve giydiğiniz kıyafete göre hoş bir kolye seçebilirsiniz.
      Şemsiyeleri aksesuar olarak malesef kullanamıyorum çünkü her seferinde bir yerde unutuyorum.:) Ama siz benim gibi değilseniz eğer çok şık bir sürü şemsiye modeli var bunlardan alabilirsiniz.

      Daha sofistike ve şık bir görünüm için seçilebilecek en güzel kış aksesuarları belki de şapkalar. Biraz cesaret istediğini kabul ediyorum. Ama radikal bir karar alıp şapkaları günlük hayatınıza taşıyabilirsiniz. 

     Bu aralar fazla kullanmıyorum fakat eskiden bir ara kemer takıntım vardı. Hergün her kıyafete ekleyebiliyordum siz benim gibi abartmadan yine güzel bir kombin için kemeri seçebilirsiniz. Özellikle ince kemerleri ben daha çok seviyorum.

     Saçınızı toplamayı seviyorsanız eğer tokalardan asla vazgeçmeyin. O kadar güzel ve sevimli tokalar varki insan hepsini almak istiyor. Minik ve sevimli bisiklet tokasına özellikle bayıldım ben.



4 yorum:

  1. Çok seviyorum aksesuar kullanmayı. Kıyafeti özelleştiren, imzamızı atan detaylar. Sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
  2. O zaman bol bol kullanıyorsundur zaten sen :)

    YanıtlaSil
  3. leopar aşkınaaaa:) kemerler tokalar şemsiyeler hepsi birbirinden güzel ve özel aksesuarlar.sevgiler
    merve

    YanıtlaSil

Söylemeden geçemeyeceğim