26 Ocak 2012 Perşembe

Beyaz Gömlekleri Nasıl Giyebiliriz?

Bazı sihirli parçalar var mutlaka kıyafetlerinizin arasında olması gereken size en zor anlarınızda yetişecek ve sizi kurtaracak olan. İşte bu mutlaka olması gerekenlerden biri beyaz gömlek. Beyaz bir gömleği günlük hayatta da iş hayatında da hatta gece çıkarken bile giyebilirsiniz. Kot pantolonla da yakışır simli ve parlak etekle de.


Beyaz gömlek sevenlerdenseniz zaten çok şanslısınız ama eğer hiç kullanmam ben diyorsanız sizi kullanmaya teşvik edecek bir kaç kombin önerisi hazırladım. Bu sayede sizde beyaz gömleğin rahatlığıyla tanışabilirsiniz belki. Kombin önerilerinden önce ilk olarak yukarıda gördüğünüz beyaz gömlek elbiseyi aklınızın bir kenarına yazın derim ben. Kendisi Maxmara olan bu elbiseye şahsen ben göz diktim!
Gün içinde özellikle yazın bir yere giderken renkli eteklerle kullanırsanız çok hoş bir kombin elde edebilirsiniz. Yukarıdaki gibi bu yıl moda olan alt tarafı tül eteklerle birlikte çok hoş olur mesela. 

Veya akşam bir şeyler içmek için dışarı çıkma kararı aldınız o zaman hemen dolabınızı açıyor gömleğinizi giyip altına şık bir etek seçiyorsunuz. Taa taaammmmm hazırsınız! =)

Tabi ki sadece günlük hayatta değil iş hayatınızda da en büyük yardımcınız olacak. Beyaz bir gömleği her türlü kumaş pantolonla, kot pantolonla kullanabilirsiniz. Üstelik isterseniz spor isterseniz şık olabilirsiniz. Kot pantolonun altına topuklu çizme giyerseniz şık spor ayakkabı giyerseniz ise beyaz gömlekle nasıl spor olabileceğinizi görürsünüz. 


   Son olarak size benim çok sevdiğim bir uyumu öneriyorum beyaz-beyaz uyumu. Beyaz gömlekle beyaz şortları denediniz mi hiç? Tam bir 2012 yazı kombini değil mi ama bence nefis nefis nefis.. Renkli ayakkabılar ya da renkli takılarla sadeliği bozabilir veya böyle kullanabilirsiniz. 
  

2 yorum:

  1. her sene bir kaç tane alsamda yinede yetmiyor

    YanıtlaSil
  2. Çok kullanıyorsun di mi ? Bende gömlekleri çok seviyorum.

    YanıtlaSil

Söylemeden geçemeyeceğim