15 Ocak 2012 Pazar

Mükemmel Erkek İçin Doğru Aksesuarlar

Mükemmel görüntü hem erkek hem kadın için geçerli. Ama bu sefer farklı bir şekilde konuyu ele alacağım. Mükemmel erkek için doğru aksesuar detayları.

    Modern tasarımcıları takip ediyorsan eğer erkekler için kol düğmeleri, deri kemer,cüzdan ve çantayı kullanırlar güzel bir görünüm yakalamak adına. Tamam bu detaylar sokakta yürürken bir erkeğin dikkat çekmesi için uygun. Peki nasıl kullanılacaklar?



Saat:
Uygun seçilmiş ve kıyafete, stile göre kullanılmış şık bir saatin ne kadar fark yaratacağını biz kadınlar biliriz. Eğer işe giderken kullanmak istiyorlarsa deri kayışlı, zarif bir saat uygun olacaktır. Belkide en kolay madde bu çünkü basit, pratik ve her kıyafete göre bulunabilecek bir aksesuar. Fakat titiz davranmak gerekir spor kıyafetle işe giderken kullandığınız saat tarz bakımından uymayabilir.

Çanta:
Ciddi bir şirkette çalışan bir erkek için evrak çantası hiçte garip kaçmaz. Üstelik içine kalemler,telefonlar vb birçok şey koyulabilir. Evrak çantası biraz kartvizit gibidir aslında çalıştığınız yer, sizin tarzınız  belki işiniz hakkında bilgi verir. Üstelik görüntünüze ciddiyet katar.

Kalem:
Sanki her an iş anlaşmalarını imzalayacakmış gibi gözükse de dolma kalem başarılı bir erkeğin en şık aksesuarıdır. Pahalı bir dolma kalem işte başarılı olduğunu gösterir ayrıca.

Deri kemer:
Deri kemer ayakkabıyla birlikte kıyafeti tamamlayan hoş bir detaydır. Şık ve pahalı bir takım elbiseye ucuz bir kemer kullanırsanız bütün büyüyü bozarsınız. O yüzden takım elbisenizi de aksesuarlarınızı da orta ayarda alabilirsiniz.

Kol düğmeleri:
Kıyafetinizi tek bir adımla şık yapmak istiyorsanız kol düğmeleri yeterli. Mat kol düğmelerini daha çok tercih ederim ben. İddiasız mat bir kol düğmesinin ne kadar çok fark yaratacağını tahmin edemezsiniz.

Cüzdan:
Bazı erkekler kullanmayı sevmese de cüzdan hem paralarınızı daha kolay kontrol etmek hemde şık bir görüntü için gerekli. Uzun süre dayanan cüzdan aslında en mantıklı aksesuar ayrıca çok cüzdan değiştirmek uğursuzluk getirir diye de bir inanç vardır. :) Kaliteli bir deri cüzdan uzun yıllar dayanır.

4 yorum:

  1. Dd li kol dugmesine esime almaliyim:)
    Duygu:)) operim cnm

    YanıtlaSil
  2. :)) aa evet hem uyuyormuşta size

    YanıtlaSil
  3. modAşkı : Hepside önemli aksesuarlar. Birbirini bütünlemeyen durumlarda pek hoş olmayabiliyor :)

    YanıtlaSil
  4. ModAşkı: Çok haklısın uyumsuz kullanılırsa abartıya kaçabiliyor.

    YanıtlaSil

Söylemeden geçemeyeceğim