6 Ekim 2012 Cumartesi

2012-2013 Sonbahar/Kış Şapka Trendleri

Kışın sadece üşüdüğün zaman aklına gelen şapkaları önemli bir aksesuar olarak kullanmanın vakti geldi! Şapkalar sadece hava soğukken değil, geçiş mevsimi dahil her dönemde kullanabileceğimiz şık hatta çok şık tamamlayıcılar. Hangi şapkalar mı? İşte bu sezonun şapka trendleri.




Kürk Şapka

Sezon başlamadan kürk her alanda hayatımıza gireceğinin alarmını vermişti. Şapkalar bunu es geçer mi? Asla!  Kürkün bize kattığı havaya kimse ittiraz edemez. Burada bahsettiğim sahte kürkler tabi... Geçen yıl kürk şapkaları biraz da olsa etrafımızda görmeye başlamıştık. Bu yıl onların yanına renklileri de eklenecek.




Kovboy Şapka

Biraz daha maskülen kalan kovboy şapkalara pek ısınamasam bile o da bu yıl bizimle. Kovboy çizmelerini çıkarıp vahşi batı modasına şans verir misin?


Cloche şapka

Cloche yani çan modelindeki şapkalar bana her zaman çok sevimli gelmiştir. Oldukça asil bir görünüme sahip olmasının yanında cici bir imaj çizebilmek için de kullanılabilir. Blair'dan bu konuda ilham alabiliriz.



Fötr Şapka 

Hep erkek modasına air olduğunu düşündüğümüz fötr şapkaları bu yıl kendi trendlerimiz arasına alıyoruz. Bence geri vermesekte olabilir. İstersen günlük kıyafetine kombinle istersen de montuna uygun bir model seç.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Söylemeden geçemeyeceğim