3 Kasım 2012 Cumartesi

Kışın Hangi Aksesuarlar Kullanılır?

Havalar kötü olunca kıyafetlerine özenmemeye mi başladın? Ya da acele bir şekilde eline ne geçerse giyip evden çıkıyor musun? O zaman bunu engellememiz gerek. Yazın yaptığımız güzel kombinlerden kışın özensiz kombinlere geçmememiz için ihtiyacımız olan şey aksesuar!



Kışın kemerler sade kıyafetlerimizi kurtaran kahraman olabiliyor. İstersen kot pantolonla istersen elbiseyle kullan. Hatta ceket ve montlarının üstüne bile kullanabilirsin. Kemerin kurtarıcılığına alışınca bir süre sonra vazgeçemiyorsun.

Kışın en sevdiğim aksesuarlardan biri kesinlikle eldiven!  Bazıları o kadar şık ki soğuktan korumasa bile olur. Eldivenleri de günlük hayatta da gece hayatında da kullanabilirsin.  İpucu sadece eldivenin modeli ve kumaşı. Peki eldivenlerinin üstüne bilezikler takmaya ne dersin?

Şapkalar ceketine uygun birer tamamlayıcı olabilir. Kürk, deri, süet veya yün... Tamamen tarzına ve seçimine kalmış bir durum. Düz bir şapka kullanmak istemiyorsan bir sürü DIY projeleri var. Boncuk, zımba ne istiyorsan al ve süsle.


Evden çıkarken kıyafetini tam olmuş hissetmediğinde broş, şapka, kolye, küpe veya şal kullan. Ufak aksesuarlarla farklı bir görünümün olsun.

6 yorum:

  1. bu aksesuarları kullanmayı çok seviyorum....özellikle de şal ve şapka :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Şalı bende kışın her gün kullanıyorum.

      Sil
  2. Kışın en sevdiğim atkılar, şallar bir de eldivenler-özellikle deri olanlar- :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deri olan her şeyi seviyorum ama eldivenler daha bi şık sanki :)

      Sil
  3. Merhaba; iadeyi ziyaret yapayım dedim. Çok hoş bir bloğun var hemen takip listeme aldım..

    YanıtlaSil

Söylemeden geçemeyeceğim