14 Ekim 2011 Cuma

Göz Alıcı Mont Modelleri

                                                      
   Havalar soğudukça mont,kazak arayışımda başlıyor, ne kadar kışlık alırsam alayım bir sonraki yıl kış geldiğinde yine giyecek bir şey bulamıyorum. O kadar kıyafet alıyorsun sonra geçen yıl ne giymişim ben hiçbir şeyim yok diyorsun sana da oluyor mu bu? Dolayısıyla bugün montla ilgili bir post hazırlamak istedim belki içimiz ısınır diye.




9 yorum:

  1. Haklısın her kış bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum kötü bi durum....!!!!.Kabanların hepsi birbirinden şık benimde ihtiyacım vardı güzel fikir oldu teşekkürler...:))

    YanıtlaSil
  2. Yardımcı olduysa ne mutlu bana :))

    YanıtlaSil
  3. merhaalaer! blog'umdaki yarismaya katildigin icin tesekkurler oncelikle. :))
    lakin yarisma duyurusunu nereden paylastigindan emin olamadigim icin yorumunu yayinlayamadim. blog'unda yok ama faceook'ta da goremedim. hakkin gitmesin diye bilgilendirmek istedim. tesekkurler. :))

    YanıtlaSil
  4. daha yeni başıma geldi. dedimki hadi musriflik yapmayayım, once kıslıklarımı cıkarayım ne var ne yok goreyim alışverişe sonra cıkayım. ama gel gor ki kıslık hecbirşey cık adı aynen dediğin gibi ne giymism ben gecen kıs??
    neyseki gecen yıl kırmızı bir palto almıstım:)) renkli kban işi tamam yani:)

    YanıtlaSil
  5. ayy şekerim IRO'ya ve ilk görseldeki pembeye bittttimmm!! bloguma teşrif ettiğin için teşekkür ederim çekilişime de katıl bari :)

    bu arada yeniş blogger olmalısın.. tebrik ederim bende 1 ayımı doldurdum:) yalnız şu yorumlardaki kelime doğrulamayı kaldırsan süper olur daha çok yorum gelir! :) bu arada ben site tasarımı yapıyorum işi profesyonele bırakmak istersen blogumda mailim var ;) http://modayaayakuyduramayan.blogspot.com/ bide sen benim 61. ben senin 41. izleyicin oldum :)) Sevgiler!

    YanıtlaSil
  6. Gizem Dalyan : teşekkür ederim bilgilendirmen için gizem

    Aysun Karaalioğlu AYS♥STYLE : Giyecek birşeyim yok dedğimizde gerçekten haklıyız biz.

    SED: Umarım birbirimize uğur getiririz o zaman. Teşekkürler yardımcı olduğun için dikkate alıcam hemen.

    YanıtlaSil
  7. o halde ya facebook'tan dedigim sekilde share edersen ya da blog'unda paylasirsan bana haber ver ki yorumunu yayinlayabileyim. aksi takdirde haksizlik olmasin diye yayinlayamayacagim ne yazik ki. :(

    YanıtlaSil
  8. Ah bu renk çok güzel ya :)

    YanıtlaSil
  9. hepsi birbirinden güzel...

    YanıtlaSil

Söylemeden geçemeyeceğim