26 Ekim 2011 Çarşamba

Karşınızda Oysho Kasım 2011 Lookbook

Eğer henüz sıcacık tutacak kıyafetlerini bulamadıysan tavsiyem Oysho. Evde rahat olmayı seven ben bu sezon Oysho'nun Lookbook'unu görünce mutlaka uğramalıyım dedim. Rahat ve konforlu parçalarından iç çamaşırına, moda aksesuarlarından pijamalara kadar çok sevimli çok sık ve çokta zarif bir koleksiyon hazırlamış sevgili ispanyol markası Oysho.


Koleksiyonda v yakalar, saten kumaşlar, ön cepler yani küçük hoş ayrıntılar var, aynı zamanda modaya uygun hırkalarda bulunuyor. 


   Şık olmak için biliyorsunuz ki sadece bunlar yeterli değil iç çamaşırı da gerekiyor.Bu nedenle, Oysho'nun özel günler için tasarladığı iç çamaşırları da mükemmel, danteller zarif ve şık bir görünüm sağlıyor. 


5 yorum:

  1. Sadece iklimimiz değil, giyim alışkanlıklarımız da benziyor İspanyollarla... Bu koleksiyonda oldukça şık parçalar varmış doğrusu, fazla şık olunca evde giymeye kıyamıyorum ben haha:)

    YanıtlaSil
  2. ama ama ama madam B ciğimm, tam da aklımda oysho postu vardı :( erken kalkan çok yol alır hesabı oldu bu! neyse senden bakmış görmüş olduk, ben de daha sonra post ederim birkaç model... eline sağlık,teşekkürler! ayrıca hepsine bayılıyorum herzaman... alınır, giyilir, keyif yapılır!

    YanıtlaSil
  3. Bakım Günlüğü : evet ama şöyle birşeyde var sevgili Bakım Günlüğü evde şık giyince resmen modum değişiyor. Pozitif oluyor :)

    özge bayrak: =) ahh seni engellemek istemezdim ama bu güzellikleri görünce hemen paylaşmak istedim napıyımmm

    YanıtlaSil
  4. burayı çok seviyorum yaa elimde olsa her sezonun her ürününü toplıcam yani yine çok hoş ürünleri var :)

    YanıtlaSil
  5. bende aynı durumda oluyorum girince :)

    YanıtlaSil

Söylemeden geçemeyeceğim