13 Ekim 2011 Perşembe

Kırmızı Ruj Hep Moda

  Hazırlanma süren önemsiz az veya çok vaktin olabilir, kırmızı rujunu mutlaka kusursuz sürmelisin. Yoksa seni asla affetmez ve bütün gününü mahveder. Aslında kırmızı ruj benim için her zaman  başkasında çok beğendiğim kendimde ise cesaret edemediğimdi. Ama kararlıyım bu kış bende deneyeceğim.


  Sende kırmızı dudaklara cesaret edemiyorsan o zaman toprak rengi  gibi tonlarla kullanmak yerine Freida Pinto gibi yap siyah ve beyazla kullan.


  Kırmızı lipstick alırken dikkatlı olmak gerekir. Makyajsız bir tene asla yakışmaz. Fergie gibi fondoteni güzel uygulanmış bir tende daha yumuşak ve hoş gözükür.


  Dudak kalemi deneyebilirsin! Rujunun renginde veya bir ton koyu renkte kalemle gölgelendirme yapabilirsin çünkü dudak kalemiyle daha dikkat çekici ve derinlik yaratan dudaklar yaratırsın.


Yatağının kenarında bir dudak kremi tut ve çatlamış dudaklarını pürüzsüz hale getir. Blake Lively gibi dudaklar için dudak balmlarını kullanabilirsin.



Mat yada parlak kendiniz için uygun olanı bulmanız önemli aslında. Rachel McAdams'ın tercihinde olduğu gibi mat rujlar daha hoş duruyor sanki.


Ruj seçerken makyajımızı dikkate almamız gerekir. Mat bir cilde parlak bir ruj ancak güzel gider Kim Kardashian örneğinde olduğu gibi.







6 yorum:

  1. Kesinlikle beyaz tenlilere yakisiyor kirmizi ruj ...
    http://petrolmavilim.blogspot.com/
    beklerimmmmmmmmm ;)

    YanıtlaSil
  2. I love so much Blake!!..
    I like your blog!..
    Visit me if you want and if you like my blog become my follower!!

    www.camillassecrets.com

    YanıtlaSil
  3. kırmızı ruju sevmeyen yoktur bence =) önemli olan yakıştırabilmek çok güzel durabildiği gibi palyaçoya da çevirebiliyor insanı =)

    YanıtlaSil
  4. Hatice A. -Her tende oluyor aslında sihirli biraz =)

    alice- Kesinlikle haklısın. Sürmüş olmak için sürmeyeceksin o yüzden özeneceksin.

    YanıtlaSil
  5. işte rujda en sevdiğim renk.. ve nerdeyse hergün kullandığım bir renk.. özellikle can alıcı tranja kaçan kırmızı favorimdir... :) bence cesaret etmelisin... alışınca bırakılamayan bir renk. sadece kendine yakışan tonunu bulman önemli olan..

    YanıtlaSil
  6. Desteğin için teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil

Söylemeden geçemeyeceğim