19 Ekim 2011 Çarşamba

Ne Giysem ? Nasıl Bir Kombin Yapsam?

Şık bir görünüş, doğru seçimlerle gelir. Klasik ve yenilikleri karıştırmak ise ayrı bir stil ayrı bir hoşluktur. Fakat ben bu mevsim geçişlerinde giyecek bir şey ya da güzel bir kombin yaratamıyorum. Bu havalarda ne giyeceğini benim gibi bulamıyorsan işte size kombin önerileri. 

1.Bohem ve şık: Bohem ve şık bir görünüş bu sezonun trendleri arasında aslında geçen yılda moda olan bu akım bir süre daha hayatımızda olacak gibi.Bu trendin olmazsa olmazı batik ve keten kumaş unutmayın. Bu kombin size umarım güzel fikirler verir.



2.Tüvit:  Tüvit taranmış yünden yapılan iki renkli kumaş anlamına gelir. Ayrıca bu yılın modası! 

3.Maceraperest: Bu maceraperest biraz erkeksi gözüken bir akım peki ilginizi çekti mi? Sanırım ben seçimlerimi bu yönde yapmam gibi erkeksi tarzı pek sevemedim.



4.70'li yıllar: Hırka, bluz, yün kazak...70'lerin gardırobu için gerekli birçok parçayı kapsayan kombin önerisi. Yanlış zamanda mı doğmuşum ben, fazla güzel bunlar.
  

2 yorum:

  1. Bohem tarzları tercih etmeyi düşünüyorum bu kış.

    YanıtlaSil
  2. Hello! I've been reading your weblog for a while now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from Huffman Tx! Just wanted to mention keep up the fantastic job!

    my page trt1 canli

    YanıtlaSil

Söylemeden geçemeyeceğim