10 Ekim 2011 Pazartesi

Sonbahar-Kış Oje Trendleri

Sonbahar-Kış sezonu geliyor geldi gelecek mi acaba derken bugün yağmurla ben buradayım dedi sonbahar bize. Bu yağmurlu günde moral bulmanız için size güzel bir haber hazırlamalıyım dedim ve sezonun oje trendlerini araştırdım. Yaz aylarını rengarenk ojelerle geçirdikten sonra bakalım bu sezon ne renkler moda.


Öncelikle zengin bir renk kataloğuna hazır olun. Oje deyip geçmeyin lütfen!    
Manikür ve oje renkleri aslında kişiliğimiz hakkında ipuçları verir.

Yeşil ve Mavi:
Yeşil ve mavi renk ojeler zaten 2011de daha önce hayatımıza girmiş çoktan alınmış ve kullanılmıştı. Fakat şimdi bu durumu sonbahara uydurmamız gerekiyor. Yeşil çim rengi ve gök mavisi aslında tabiattaki değişimi tırnaklarımıza yansıtıyor. 



Kahverengi:
2011-2012 sonbahar/Kış sezonunda kahverengilere dönüş yapılıyor. Mat yada  parlak tercihi ise size kalmış. Benim tercihim hep olduğu gibi mattan yana olacak.
Sütlü kahve tonları yerine daha koyu olanları seviyorum ben.




Turuncumsu Kırmızılar:
Kırmızı oje hemen hemen her durumu için üretilmiş bir oje rengi sanki. Bir kırmızı  ojeyle sonsuza kadar idare etmek mümkün. Turuncumsu kırmızılar ise içimisi daha da ısıtacak gibi. Turuncuyu çok kısa bir süre önceye kadar sevmeyen ben bu yaz turuncu ojeden vazgeçemedim.




Ten Rengi:                     
Ten rengi ojeyle daha önce tanıştınız mı? Tırnağın kendi rengine benzeyen bu ojeyi ben pek beğenmesemde alıcıları çıkar elbet.

                                                     

Metalik Renkler:
Chanel bu yılda oje modasına yön verdi ve metalik renkler serisini sundu. Dolayısıyla metalik renkleri de bu sezon bol bol görebiliriz.





Lacivert:
Lacivert ojenin ne kadar çok fanı olduğunu sokakta görebiliriz aslında. Birçok insanın favorileri arasında yer alıyor. Bu sezonda bu modayı desteklemekte.

Sizi bu renkler arasında yapacağınız seçimle başbaşa bırakıyorum.

4 yorum:

  1. Ben favorim Ten Rengi :)

    YanıtlaSil
  2. turuncu oje . seviyorum bu rengi :)
    http://petrolmavilim.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Bende çok seviyorum :) Tutuldum bu renge aslında bu aralar

    YanıtlaSil

Söylemeden geçemeyeceğim