25 Kasım 2011 Cuma

4 Adımda Stilini Yarat

Bazen sadece iyi hissetmek için giyinmiyor muyuz? Veya alışverişe sırf o yüzden çıkmıyor muyuz? Güzel bir kombin yapmak veya şık bir görüntü yakalamak, aslında istediğimiz çok net. Ama malesef ki bu o kadar kolay değil. Öncelikle tarzımızı iyi ortaya koyabilmek adına bilmemiz gerekenler var.


    1.Kendine uygun bir stil seç. Bunu yapmak için makyaj ve moda sitelerini gez, kombinleri incele ve kendine yakın gördüklerinden ilham al.Yaşına ve zevkine uygun dergilere göz atmanda çok önemli. Kendin için seçtiğin stile odaklan. Karmaşık belirsiz olan bir stil emin ol en kötü şey. 


    2.Kendini renklerle şımart çünkü renkler yüzünü aydınlattığı kadar içini de aydınlatır. Tek renk klasiktir, iki renk sürpriz değildir ama üç renk her zaman şaşırtır. Makyaj uzmanları 3 rengin yeterli olduğunu söylüyor. Makyajında farklılıklar yaratmak stiline de yansıyacak. 

    3.Vücut tipini öğren bunun sayesinde o kadar yanlış seçimler yaptığını göreceksin ki. Vücut tipini öğrenmek senin en büyük moda anahtarın olacak. Vücut tipine göre giyinirsen kusurların kapanır ve daha iyi hissedersin. 


    4.Aksesuarlarda önemli bir konu. Bilezik,küpe,kolye,yüzük bunlar hep kıyafete karakter verir. Makyaj uzmanları her zaman ayakkabıyla çantanın eşleşmesini vurgular. 

10 yorum:

  1. Vücut tipine uygun giyinmek kesinlikle altın kural:)
    http://pinkyfashionbeauty.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle ! elbiseyi,eteği herşeyi ona göre şeçersen çok farklı gözükebiliyorsun.

    YanıtlaSil
  3. Bir tarz yakalamak konusunda kesinlikle katılıyorum sana en azından seni nelerin mutlu edeceğini biliyor oluyorsun..

    YanıtlaSil
  4. Çok haklısın. Kendine yakışanı bilmek önemli

    YanıtlaSil
  5. Ben bu vucut tipine uygun giyinme işini hiç çözemiyorum, kocaman göbişim, küçücük totom var ya :S





    http://alkolvekafein.blogspot.com/
    http://alkolvekafein.tumblr.com/

    YanıtlaSil
  6. O zaman tayt üstüne geniş gömlekler yani altı dar üstü bol seçimler yapmalısın :)

    YanıtlaSil
  7. 3 numeronun altını kalın kalın çizmek lazım. herşeyden önce neyin yakışıp yakışmayacağını bilirsek, üstüne bir tarz yaratmanın çok da zor olmayacağını düşünüyorum.
    Güzel post, selamlar...

    YanıtlaSil
  8. Evet 3 numara kilit nokta. Yanlış seçimlerin çoğununda nedeni

    YanıtlaSil
  9. Hersey bende olsun her yeni çıkanı almalıyım diye bakılırsa tarz olmaz karışık bir görüntü olur bencede...renk olarak değilde materyal olarak ayakkabı ve çantanın uyumuna dikkat ederim...takisizda asla çıkmam...öpücükler;))

    YanıtlaSil
  10. coco-jelly: Bak ne güzel söykedin. Keşke herkes bilse bu dediğini

    YanıtlaSil

Söylemeden geçemeyeceğim