27 Ocak 2012 Cuma

2012 Gelinlik Trendleri

    Düğün mevsimi gelmedi henüz ama şimdiden 2012 gelinliklerinin trendleri ortaya çıkmaya başladı. Bir çok marka gelinlik modellerini sunmaya başladı. 2012 yılının gelinlik modelleri nasıl, bu yılın gelinlik trendleri neler merak ediyorsanız bu yazı tam size göre. Eğer sizde gelinlik arayışındaysanız son ana bırakmadan bu işi halletmeye çalışın.


    Öncelikle bu yıl dantel yakalı modelleri etrafınızda bol bol görebilirsiniz. Benekli, dantel kumaşlar, çift yakalar, şeffaf ince ve şık detayları seviyorsanız  bu modelleri düşünebilirsiniz. Çok şık, çok zarif ve çok romantik. Ben en çok Carolina Herrera'yı beğendim.
Bu yılın trendleri arasında iki katlı etekler var. Bu sezon gelen bu yenilik aslında tam basen problemi yaşayanlara göre. Bu tasarımlar arasında ise benim tercihim Christos.
Pembe gelinlik giyme fikrine nasıl bakıyorsunuz? Şahsen ben giymem hoşuma da gitmedi pek. Gelinlik dediğin beyaz olur yahu. Ama 2012 trendleri arasında varmış yapacak bir şey yok.Yinede bunları da seven olur herhalde.  
Dantel kolları sever misiniz peki? Belki kış düğünleri için ya da bahar düğünleri için güzel olabilir ama benim fikrim yaz düğünlerinde dantelde olsa uzun kollu olmaması. Fakat çok hoş gözüken modelleri olduğu da bir gerçek.
2012 gelinliklerin de göreceğiniz yenilikleri beğendiniz mi bilmiyorum ama bence dantel gelinliğe şıklığın yanında romantiklikte katıyor o yüzden destekliyorum bunu. Bunun dışında tasarımcılardan ve markalardan gördüğüm bir kaç hoşuma giden gelinliği de paylaşmak istiyorum. 
Reem Acra 2012 koleksiyonu
Monique Lhuillier 2012 koleksiyonu
Alfred Angelo 2012 koleksiyonu
Maggie Sottero 2012 koleksiyonu
Nicole Miller 2012 koleksiyonu
Pronovias 2012 koleksiyonu




6 yorum:

  1. Evleneli 11 sene oldu hala seviyorum gelinlik bakmayı :)

    YanıtlaSil
  2. :) nikah tazeleyin bidaha giy

    YanıtlaSil
  3. Gelinliğin gerçekten çok farklı bir büyüsü var. Bende yakın zamanda giymiş biri olarak hala bakıyorum. Gözüm kayıyor :))

    YanıtlaSil
  4. =) bu yılın modellerini beğendin mi peki

    YanıtlaSil
  5. Nicole Millerin koleksiyonundaki gelinliğe benzer bi gelinlik giydiğimi söyleybilirim.Romantik,dantel ağırlıklı modelleri seviyorum. Posttanda beğendiklerim oldu. Yakın arkadaşım 2012 Eylülde evlenecek. Ona link gönderiyorum. Bu sayfanında linkini gönderdim ayrıca :))

    YanıtlaSil
  6. Kesinlikle güzeldir o zaman seninkide:)

    YanıtlaSil

Söylemeden geçemeyeceğim