19 Ocak 2012 Perşembe

2012 Kış Oje Renkleri

     Eskiden hayatını sadece kırmızı, pembe ve french oje'yle geçiren bizler artık oje konusunda sınırları aştık simli ojeler, neon renkler, mat ojeler, çatlayan oje ve daha birçok oje rengine bile doyamıyoruz hala farklılık arıyoruz. Kışın renkli ojelerin yerini daha koyu tonlar alsa da yinede renkli ojeler modası devam etti. 
    
     L’Oréal her zamankinden daha renkli kış istiyor. Renkli ve daha parlak ojelerini raflara koyan  L’Oréal'in mavinin en tatlı 2 tonunu ve zümrüt yeşilini seçtiğini görüyoruz. 



Yves Saint Laurent bize tırnaklarda leopar baskısını öneriyor. Bunun için ihtiyacınız olan ise Yves Saint Laurent'in dore ojesi ve siyah ojesi.  Peki nasıl uygulayacaksınız? Çatlak ojeler biliyorsunuz ki çok moda oldu burada da aynı işlemi uygulamak gerekiyor.  Alt kısma dore ojeyi üstüne siyah ojeyi sürüp çatlamasını bekleyin ve leopar deseniniz hazır!
French oje modasını tüm dünyada bilmeyen yoktur. Fakat bu daha farklı bir french oje türü. Bourjois markasının toz pembe ve siyah ojesiyle yapabileceğiniz bu karışım farklılık yaratacak.

Dior 2012 ojeleri için kışın bahar esintisi yaratıyor. Mor ve yeşil renkleri görünce aklınıza direk ilkbahar gelmiyor mu? Bence kış için alın yazında kullanın.


Chanel 3 parlak ve simli rengiyle yine gönlümüzü fethediyor. Özellikle inci siyahı denilen rengine ben bayılıyorum.
Son olarak benim renkleri kadar bu resimdeki görüntüsünü de çok sevdiğim  Lancôme  renkleri. Teması ise çok şirin ' Love is in the air.' 















5 yorum:

  1. zümrüt yeşiline bayyıldım..çok güzel :)

    sevgiler
    www.hobicoffee.com

    YanıtlaSil
  2. =) kışın en güzel renklerinden biri o

    YanıtlaSil
  3. Wow I like this colors!!!
    Have a wonderful weekend!!

    Besos, desde España, Marcela♥

    YanıtlaSil
  4. kesinlikle mavi tonları diyorum bu kış favorim :)

    http://elilicfashion.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. :) Benim yazın favorilerim mavi tonlarıydı kışın yine kırmızı ve koyu renklere döndüm.

    YanıtlaSil

Söylemeden geçemeyeceğim