18 Ocak 2012 Çarşamba

2012 Yılının Far Trendleri

     Yeni bir yılın güzelliklerinden biri de modada ve makyajda her şeyin yenilenmesi. 2012 beklenildiği gibi makyaj trendlerinde de yenilikler getirdi. Markalar bütün güçlerini kullanarak en yeni silahlarını hazırladı ve piyasaya sunacak. İşte 2012 makyajında ki far trendleri.



 






Yves Saint Laurent
Canlı bir makyaj yapmak için 5 parlak renk yeterli olacak size. Tek bir renk kullanmak yerine 2li de deneyebilirsiniz. Mesela sarı-pembe veya mavi-mor 'u birlikte deneyin hatta 3 rengi bile deneyebilirsiniz. Renklerin tam olarak yaz renkleri olduğunu görüyorsunuz. Yaz akşamları için bundan bir tane yeterli.


Dior

Bu bahar Dior koleksiyonunu çiçeklere adamış. Bu 5li farda 3 tanesinin ışıklı 2 tanesinin parlak olduğunu görebilirsiniz.Dior her tarza hitap etmek istediği için olsa gerek hem ışıklı hem parlak renkleri bir arada  kullanmış. Genelde pembe tonlarında olan bu far yaz için çok yeterli olmayabilir.









Naked 2 
Naked'ın dünyadaki başarısından sonra şubat 2012'de onun kardeşi Naked2 çıkacak. Daha mat, genellikle pembe tonlarında tabi ki parlakları da var.Naked koleksiyonunu denemedim fakat bu seferkini Naked2'yi denemek istiyorum.





Chanel

Güzellik bağımlılığı olanlar far renklerine bayılır genelde ama Chanel'in bu şık paletiyle grafikli tasarımları gibi bir başkasını görmüş müydünüz?  Peter Philips'e teşşekkür edelim bu kreasyon için. Chanel'in far paletindeki pembe ağırlığını da görünce artık diyebiliriz ki ilkbahar ve yaz far renklerinde pembe moda olacak. 


Giorgio Armani

Armani far trendlerinden uzak tutamamış kendini ve parlak ve pastel renklerden 4lü bir palet hazırlamış. Armani şık bir yaz istiyor olacak ki böyle renkleri hazırlamış. Pastel renklerde bu yaz çok popüler olacak gibi.

4 yorum:

  1. chanel olan allık olarak çıkmadı mı?ben allık olarak biliyorum ama far olarakta mı kullanılabiliniyormus?

    YanıtlaSil
  2. ben çok renkli farları pek kullanamıyorum. o yüzden naked/nude renkler benim için daha uygun. UD Naked palet aldım ve çoook memnunum canım sanada tavsiye ederim, eğer doğal renkleri seviyorsan..

    YanıtlaSil
  3. Ay bayiliyorum bu farlara ama bana hic far yakismiyor:(

    YanıtlaSil
  4. itsbea: Farlar arasında buldum bu haberini ama belki dediğin gibi allık olarakta kullanılıyor olabilir.

    PINKY FASHION: Günlük hayatta kullanmıyorum pek fazla gece için kullanırsam da daha doğal renkleri seçiyorum. Bir bakayım dediğine çok saol tavsiyen için :)

    khaleesi style: Hafifleri, doğal tonları deneyebilirsin bir anda parlak olanlar fazla gelebilir tabi :))

    YanıtlaSil

Söylemeden geçemeyeceğim