11 Ocak 2012 Çarşamba

Sevgililer Günü Hediye Önerileri

     Bazılarının çok sevdiği bazılarının hiç sevmediği,hatta eleştirdiği '14 Şubat Sevgililer Günü' geliyor.  Hediye almak için arayışta olan erkekler için çok güzel seçenekler var. Bu dönem aslında kadınların çaktırmadan istedikleri hediyeyi belli etme dönemi o yüzden Miu Miu'nun sevgililer günü özel aksesuarlarını, Yves Saint Laurent'in sevgililer günü özel yüzüklerini, Chanel'in sevgililer günü özel parçalarını ve Ladurée 'nin makaronlarını görmeden karar vermeyin.


     Sevgililer Günü için çok şık ve göz alıcı bir koleksiyon hazırlayan MİU MİU renkli taşlarla süslediği çantaları, telefon kapları ve anahtarlıklarıyla çok beğenilecek eminim. Takıları, küpeleri deri detaylı çantaları seviyorsan bu koleksiyon tam senlik. 2012 Sevgililer Günü için hazırladıkları bu koleksiyonu şubat ayından itibaren mağazalarda bulabilirsin.

         
     Bir diğer Sevgililer Günü heyecanı yaşayan marka ise Yves Saint Laurent. Marka bu özel gün için çok özel takılar tasarladı. Tamamen bu yılki Sevgililer Günü için tasarlanan bu takılar şubat ayında YSL mağazalarında sınırlı sayıda sunulacak.

                                                          
    
    Chanel bu heyecana ortak olmazsa olmaz o yüzden o da çok güzel bir koleksiyon hazırlamış 2012'nin Sevgililer Günü için. Chanel'in romantik seçimlerine sevinmeyecek kadın yoktur. Toz pembe renginden oluşan bu koleksiyondaki çanta, ayakkabı, İPad kabı hepside çok hoş. Şubat ayından itibaren Chanel mağazalarında bu ürünleri bulabilirsin.
              
     Bir Chanel veya YSL kadar olmasa da Ladurée en tatlı hediye olabilir. Sevgililer Günü için yaptıkları kutuyu görünce macaronlardan sonra kutuyu bile yiyebileceğimi hissettim. :) Fakat bunun New York'ta olacağı yazıyor İstanbul'a gelir mi bilmiyorum.
                    


21 yorum:

  1. :)) Ben hepsinden istiyorum aslında bir paket halinde

    YanıtlaSil
  2. ben de laduree isterim ! zaten sevgililer gününü sevmeyenlerdenimm.. =)

    YanıtlaSil
  3. =))zaten bir kutu la duree yeter mutlu olmak için

    YanıtlaSil
  4. makaron tamamdir :)

    http://stylishtimes.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. Çoğunluk macaron istiyor :) Erkekler bunu duysa baya sevinir.

    YanıtlaSil
  6. "bunları akıl edip alabilecek sevgili teknolojisi" henüz geliştirilmedi diye biliyorum ben:)

    YanıtlaSil
  7. macorana hayır demezdiim sorulsaydı eğerrr =))
    ama bencede shoeshine haklı bunları akıl eden olcağını sanmıyorum biz söyleyemedikçe :D

    YanıtlaSil
  8. Söylenmedikçe akıl edilmez,arkadaşlar doğru söylemişler..Ama deyince de tadı olmaz yoksa bir macaron bile yeter:)
    Bloguma uğramana sevindim.Sen gelmeyince uzun zamandır..ben takip ediyordum ama sıkmayayım diye yorum bırakmıyordum:)Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  9. shoeshine =:) sanırım haklısın o yüzden işte hep istediğini belli etmeye çalışıyor kadınlar

    sunshine: O zaman iş bize düşüyor.:)

    birincisin: Final döneminde olduğum için blogları ihmal ettim biraz haklısın:) Her zaman gel hiç sıkılmam yorumundan hatta mutlu olurum.

    YanıtlaSil
  10. Bak macaron hiç aklıma gelmemişti :))

    YanıtlaSil
  11. bu listeyi kocişkoma mı atsam:)

    YanıtlaSil
  12. ay saka gıbı ben unutmusum sevgılıler gunu oldugunu :) sımdı postunu okuyunca bır anda afalladım :=)) tesekkur ederım cok :)

    http://zeysfashionroom.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  13. =)) 1 ay süren var panikleme

    YanıtlaSil
  14. Macaron çok mantıklı olur :)

    YanıtlaSil
  15. Sevgililer artık sıradan hediyeleri beğenmiyor.İlginç hediyeler bekliyorlar.http://www.buldumbuldum.com/hediyesi/sevgililer_gunu/ tarzında sevgililer günü hediye önerisi olan var mı ?

    YanıtlaSil
  16. Merhabalar. Sanırım kişiye özel hediyelerde ister kadın, ister erkek olsun ben yardımcı olabilirim. Karakalem portre çizimleri yapıyorum. Bunun için web sitemi ziyaret edebilirsiniz.
    http://www.resimser.com

    YanıtlaSil
  17. ben sevgililer günü hediyesi olarak http://www.incix.net/sevgililergunuhediyesi.php sitesindeki gibi takı almak isterim açıkçası

    YanıtlaSil

Söylemeden geçemeyeceğim