19 Nisan 2012 Perşembe

Sezonun 10 Stylish Çantası

Yaz yavaş yavaş yaklaşırken birçok konuda yazdım. Gelinliklerden tutun sezonun renklerine kadar her konuda yazdıktan sonra sıra geldi asla es geçilmemesi gereken bir konuya. Tabi ki çantalara! Herkesin zevkine, tarzına göre bir çata mutlaka var. Renkli çantalar, zarf modelleri, şık çantalar ya da plaj için çanta... Bakalım sezonun hangi stylish çantası sana göre! Fotoğraftaki sarı çanta Oscar de la Renta.


Bazı çantalar ilk görüşte sizi kendine aşık eder bazıları ise rahatlığıyla kalbinizi fetheder. Pradanın karikatürlü çantası gibi.


Ama günlük hayatta şık bir çanta yerine içine her şeyinizi doldurabileceğin, rahat ve geniş olmasının yanında aynı zamanda çok yönlü olan bir çantayı tercih edersin.İşte o zaman ise yardımına Bottega Veneta imzalı bu deri çanta koşabilir.


Bir de mutlaka dolabınızda olması gereken çantalar vardır. Ani bir akşam yemeğinde size eşlik edecek soluk pembe Christian Dior gibi.


Günü hem rahat hemde şık geçirmek isteyenler için ise sade bir kıyafeti bile şenlendirecek Matthew Williamson önerilir.


Oldu ki kırmızı halıya katılmanız gerekti. Mor Yves Saint Laurent tam bu duruma göre. Tabi düğünler ve mezuniyetlerde de idare edebilirsiniz. =)


Yaz akşamları beyaz elbisenizi tamamlayacak Anya Hindmarch.
İsterseniz plaja giderken kullanın kıyamıyorsanızda bu güzel River Island çatayı gü içinde kullanın.

Peki bunun dışında neler var? O kadar güzel çanta modelleri var ki bu sezon her duruma göre. Yapmanız gereken sadece içlerinden birini seçmek ve yaz için gün saymak. Son olarak favorim olan iki çantaya daha mutlaka bakmalısınız. Kafes şeklide içi dışı bir Anndra Neen ve süper bir zarf model çanta Celine'den.

6 yorum:

  1. Vay vay vay çantaya bak. Ilk resimdeki Oscar De la renta canta benim olsun...
    X

    www.whiteperla.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. :) olsun bencede fazla güzel.

    YanıtlaSil
  3. Pradanin karikaturlu cantasini cok sevdim, cok esprili!
    Cupcake tadinda kal:)

    YanıtlaSil
  4. ilham verici çantalaaar :))

    http://combo-monster.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Söylemeden geçemeyeceğim