3 Nisan 2012 Salı

Sırt Dekolteli Elbiselerin Cazibesiyle Tanışın!

Sırt dekolteli elbiseler için dolabında yer açtın mı? Klasik dekolteleri unut demek istiyorum öncelikle artık tasarımlar o kadar sıradan değil.Yuvarlak, kare,şekilli... yani birbirinden güzeller! Yaz geliyor buda demek oluyor ki birçoğunuz mezuniyet, düğün, nişan gibi özel günler için şimdiden elbise düşünmeye başladınız. Seçeneklerinin arasına bunlardan birini koyabilirsin. Bu tasarımlar umarım bolca ilham verir!







Şimdi ise yaz geliyor ben siyah istemiyorum diyenler için yaptığım seçimlere bakın. En sona sakladım krem rengi elbisenin sırt detayına ise ba-yıl-dım! O nasıl bir güzelliktir nasıl bir tasarımdır. Sizin favoriniz hangisi oldu?  





Not: Özellikle eklemek istiyorum gece bir yere giderken bu elbiselerle sırtınız için uzun güzel bir kolye öneriyorum ne kadar hoş ve şık olacağınıza inanamazsın. 

9 yorum:

  1. Özellikle elbiselerde çok şık duruyor :)Güzel parçalar seçmişsin canım <3

    YanıtlaSil
  2. Hepsine bayildm ama o neon yesil bi harika:)

    YanıtlaSil
  3. neon ve sondan bir önceki çarpraz şerit detaylı krem.. harikalar

    YanıtlaSil
  4. İlk görseldeki fiyanklu modelin bel kısmına kadar ters üçgen şeklinde açık olanını dün kotonda gördüm.Fiyat olarakta geyet uygundu.Sırt dekoltesi çok hoş ama ben sütyen gerçeğini atlayamıyorum malesef..

    YanıtlaSil
  5. aaa öylemi bakıyım o zaman koton'a

    YanıtlaSil
  6. siyah elbiselere bayildim hemde hepsine!!!!:)

    YanıtlaSil

Söylemeden geçemeyeceğim