23 Mayıs 2012 Çarşamba

2012 Yazı Jean Modası

İster çalışan biri ol ister ev hanımı jeanlar dolabında her zaman olacak parçalar. Tek nedeni ise rahatlık! Hatta sadece rahat olmakla yetinmeyip üzerine başka artılarda sağlıyor. Jeanla şık olmakta çok mümkün. Yapman  gereken tek şey vücuduna uygun güzel birini bulmak gerisi zaten gelecek bana güven.



Renkli jeanler: Uzun süren kıştan sonra canlı renkleri o kadar özledik ki. Trend olmasa bile koşa koşa renkli jeanlara yönelirdik. Kırmızı, pembe, yeşil, mor... bu renkleri sezonda korkmadan giyebilirsin. Sokaklarda zaten bol bol göreceksin. Cesaret edemiyorsan eğer basit bir beyaz veya siyah üstle kombinleyip kendini güvende hissedebilirsin, kötü olma şansı yok. :)


Pastel Renkli jeanler: Hangi konuda yazarsam yazayım bu sezon pastel tonlardan bahsetmezsem bir şeyler eksik gibi hissediyorum. Sadece canlı renklerin değil, pastel tonlarında moda olması seçenekleri çoğalttı. Espadrillerle o kadar güzel duruyor ki bence bunu mutlaka alınması gerekenler listesine ekle.


Çiçek desenli jeanler: Bizim için bu yıl oldukça radikal olan parça çiçek desenli kot pantolonlar oldu sanırım. Fakat hiç yadırgamadan hepimizin dolaplarında yerini aldılar bile. Çiçekler, yapraklar, ağaç dalları gerçekten sezonun öne çıkan parçalarından. Bana çiçek yetmez daha fazlasını istiyorum diyorsan bunları baskı desenli üstlerle tamamlayabilirsin.

Kesik paça ve skinny jeanlar: Eğer uzun bacakların varsa diğer seçenekleri unut ve buna odaklanın! Yok ben kısayım diyorsan diğer modeller de çok hoş hemen bunu geçip onlara yönel. Tabi ayak bilekleri bu durumda oldukça önemli inceyse süper olacağına eminim.


Yüksek bel jeanler: Yüksek bel mi asla dememek gerek bakın tekrar aramıza döndüler. Üstelik genellikle bol paçalarla kullanılıyor. Göbekleri örtmek için çok ideal ben sevdim. :) Geniş bacaklıysan bu tam senlik!

12 yorum:

  1. renklı sevmıorum ama benım favorılerım taslanmıs ve mavi:)

    YanıtlaSil
  2. :) Mavi zaten her dolapta mutlaka olmalı yoksa kararsız kaldığımızda giyecek bir şey bulamayız.

    YanıtlaSil
  3. ben de yüksek beli ilk defa beğendim sanırım :)

    YanıtlaSil
  4. :) Güzel oluyor seviyorum ben kullanmayı ispanyol paçayla özellikle

    YanıtlaSil
  5. çiçekli tayt güzelmiş, yazı ise ondan şükela!

    YanıtlaSil
  6. O sondaki pantolona aşık mı oldum sanki bennn :)) tam benlik birşeymiş ki o :)

    YanıtlaSil
  7. :) bende çok severim o modelleri

    YanıtlaSil
  8. renklı sevıyorum ama tayttttttt gıbı degıl boru paca:))) skınnyler bna gore degıl...bırde yırtıkkk moda:))

    YanıtlaSil
  9. :) bende bolu sevmeye başladım bu yıl geçen yıl skinnyciydim

    YanıtlaSil
  10. renkli jeanları o kadar çok kullanıyorum ki , normal jeanlerimi unuttum:D
    bir de neon renk edineceğim en kısa sürede! :)

    http://kontesce.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  11. :) bende bende! Kırmızı mavi.. en çok renkli kullanıyorum dolabımda bi neon eksik

    YanıtlaSil

Söylemeden geçemeyeceğim