29 Temmuz 2012 Pazar

Yaz Dolabınızdan Sonbahar İçin 7 Parça



Yaz bitiyor demek istemiyorum ama malesef ben istemesem de bitecek. Ama daha yeni yaz için dolabımıza bütün parçaları eklemiştik. Tam yaz dolabımız oluşmuştu ki her yerde sonbahar-kış modası esintileri konuşulmaya başladı. Peki o kadar yaz için parça alan biz sonbahara nasıl bir hazırlık yapabiliriz? İşte yaz parçalarından sonbahar için ayırabileceğiniz 7 parça



Çiçek desenli pantolon:
Bu yaz çiçekli pantolon almayan kaldı mı? Sokakların çiçek dolu olmasını sağlayan bu pantolonları biz çok sevdik o zaman sonbaharda da bizimle kalabilir. Çünkü mevsim değişip hava sıcaklıkları düşünce ortamı neşelendirmek bize iyi gelecek.
Topshop


Kedi gözlükleri:
Mad menle birlikte trendler arasında yer alan kedi gözlüklerini bu yaz çok konuştuk. Audrey Hepburn stilini de andırdığı için daha bir sevdik. Tatil için tercih ettiğimiz bu modeli sonbaharda günlük yaşantımıza taşıyabiliriz.
Tom Ford

Gerçekten büyük çanta:
Tatil için en sevdiğimiz çanta modeli olan kocaman ve geniş çantalar plaj havlusundan kitabımıza kadar her şeyimizi düzenlice toplar. Minik çantalara baharda dönmek zor olacak gibi o yüzden bu çantalarda bizimle sonbahara gelmeli!
Longchamp


Süslü ceket:
Rahat bir elbise sandalet ve üstüne süslü bir ceket aldığımızda yazın en şık insanı olmamız gayet mümkün. Bu kadar kolay şık olmanın yolunu bulmuşken bırakmayalım en iyisi.

Forever 21


İnce jean:
Yazın pantolon giymek işkencedir eğer jean ince değilse. İnce ve rahat olan bu jeanleri kışın çizmelerle tamamlayabiliriz.

 House of Holland

Oxford ayakkabılar:
Yazın açık modelleriyle ben her kombinimi tamamladım dolayısıyla bunu gerçekten bırakmam zor olurdu. O yüzden sonbahar kombinlerimi kurtarsın diye onuda alıyorum yanıma.
 Topshop

Uzun etek:
Pantolondan daraldığım günlerde veya ani bir şekilde evden çıkmam gerektiğinde ilk aklıma gelen bu yaz uzun etekler oldu. Üstelik farklı modelleri de eklendi bu yaz aramıza önü kısa arkası uzun olanlar gibi.


Mango


15 yorum:

  1. Kesinlikle hepsi sonbaharda kullanabileceğimiz parçalar.Hele büyük çantalar vazgeçilmezlerim arasında;)

    YanıtlaSil
  2. :) hepside sevdiğim şeyler o daha güzel.

    YanıtlaSil
  3. :) leyla etekte benim favorilerimden.

    Hamide o zaman acele et bi kaç parça al 2 sezonda da kullanırsın :)

    YanıtlaSil
  4. Etek ve çanta bana yeter:)Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  5. :) Özellikle bu çanta değil mi?

    YanıtlaSil
  6. Yaz çok sıcak geçiyor İtanbulda bitsin istiyorum :))

    YanıtlaSil
  7. :) ben tatil yapmlıyım sonra bitsin.

    YanıtlaSil
  8. gozluk dısındakılere olumlu bakabılırım:D Guzel secımler... Cekılısımız var bu arada, ılgını cekecegını umuyorum, http://guzelliknehri.blogspot.com/2012/07/cekilisssss.html

    YanıtlaSil
  9. Baktım da ben de de hiçbiri yok :) Hımm belki büyük çanta olabilir :)

    YanıtlaSil
  10. :) o zaman sezon bitmeden bence bikaç parça alın

    YanıtlaSil
  11. cıceklı pantolpnu alıyorum bırde gozluklerı gerısı sızın olsun:))))))9

    YanıtlaSil
  12. çiçek desenli pantalonum hala yok :( beni şişman gçsteriyormuş gibi geliyor her seferinde almaktan vazgeçiyorum :) listen çok faydali teşekkürler :)

    www.bendeherkesgibiyim.blogspot.com

    YanıtlaSil
  13. :) Başkasında beğenip cesaret edememe durumunu çok iyi anlıyorum ama sen bence bi şans ver.

    YanıtlaSil

Söylemeden geçemeyeceğim