23 Ekim 2012 Salı

2012/2013 Sonbahar-Kış Trendleri

Ekim ayının ortasını da geçtiğimize göre hatta saat 7 olmadan akşam hava karardığına göre kışın geldiğine ikna oldum diyebilirim. O yüzden uzun zamandır ertelediğim Sonbahar-Kış sezonu trendleri listesini sıralamanın da vakti geldi. Öncelikle şunu söyleyebilirim bu kış çok gotik, çok romantik, çok çiçekli ama aynı zamanda çokta rahat! Bu kış herkes kendine uygun bir şey bulacak.



Desenli Takımlar: 
Prada, Miu Miu, Stella McCartney hepsinde baskılar var ve hepsi de bunu kalın, göz alıcı takımlarda kullanmış. O zaman diyebilirim ki ilk trendimiz desenli takımlar. Maskülen düz takımları sevmiyorsan desenlerle belki bir şans verebilirsin?


Doğu Esintileri:
Doğu modası her zaman farklı ve çekicidir. Bu yıl bütün modayı etkileyebildiklerine göre bu trendi atlamak olmaz. Farklı renkler, sıradışı desenler... Bence güzel bir trend, ben sevdim!


Askeri Desen:
Askeri desen ya da Military modasını montlar için ayrı bir başlık altında zaten incelemiştim. Ama sanmayın ki sadece montlarda var bu trend. Askeri desenler bu yıl her parçada kullanılıyor. Benim özellikle favorim olan asker desen montlar yazısına da bir göz atın.


Gotik:
Bir çok koleksiyonda gotik etkileri görebilirsiniz. Sonbahar-Kış sezonunda önemli bir tema olarak yer alan gotik trendi için ise deri kumaş ve kadife oldukça önemli.


Deri Kumaşlar:
Sıra geldi benim bu aralar en çok sevdiğime! Tabii ki deri kumaş. Hava soğuk olunca akla ilk gelenlerden olan deri de bu yıl her renkte ve her parçada. Deri mont, deri etek, deri tayt...



Kürk:
Kış sezonundan bahsederken kürk trendini yazmazsam olur mu? Şapka trendlerinde bahsetmiştim kürkün her rengi bu yıl moda. Aklınıza gelebilecek her türlü ceket, kazak, şapka veya aksesuar kürk trendine uymuş durumda.

Büyük Beden Üstler:
İşte yine tam benlik bir trend, Oversize! Büyük beden üstler! Tayt veya pantolon farketmez, alt kısmı dar üst kısmı olabildiğince bol seçiyoruz. Böylece hem basen, göbek kayboluyor hemde çok çok rahat ediyoruz.


Üstelik bunları birlikte de kullanabilirsin. Deri modasını gotikle veya askeri desenleri kürkle. Kombinlemek sana kalmış. Sonabahar-Kış trendlerini seni mutlu etti mi? Favorin benim gibi deri mi yoksa başka bir trend mi?

11 yorum:

  1. merhaba canım güzel yorumun için çok teşekkürler öperm

    YanıtlaSil
  2. hepsi güzel ama gotiklere bayıldım :D

    semforever-semforever.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. semforever biraz cesaret istese de güzeller :)

      Sil
  3. pembe kürk tam benlik hi hi :)

    bu arada nefis bir çekiliş düzenliyorum bir sürü hediyem var beklerim:)

    hepsisatista.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. romantik ve çiçekliyse orada ben varım.p :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Bir sürü romantik ve çiçekli parça bulabilirsin emin ol.

      Sil
  5. Hepsi harika.. 3. foto, renklerine bittim:)
    Mutlu bayramlar!
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil

Söylemeden geçemeyeceğim