12 Haziran 2012 Salı

Renk Modası: Dore! Nasıl Kullanır?

Dore elbiselerin güzelliğini biliyoruz ve uyguluyoruz da peki başka? Göz kamaştırıcı bir gece elbisesini tamamlayan en güzel aksesuarları seçerken akla gelen ilk renk hep doredir. Eğer altın çağını yaşayan bu rengi denemeye cesaret edemeyenlerdensen hazırladığım pratik ipuçlarına mutlaka bak!


Dore tayt veya pantolon: Vazgeçilmezimiz olan taylarda doreyi yakalamaya ne dersin? Biraz cesaret istiyor kabul ama üzerine giyeceğin uzun gömlek ya da t-shirtlerle çarpıcı etkisini azaltabilirsin. Fakat dore tayt giyip dore altınlara yönelirsen yapacağın en büyük yanlışı yapmış olursun. Abartmaya gerek yok.



Dore etek: Dar bir dore etek özel günlerin için kurtarıcın olacak emin ol. Özellikle yazın acil çıkman gerektiğinde üzerine basit bir bluz giysen bile çok şık olacaksın.



Dore üstler: Trendi en güzel gösteren parçalardan biri! Zor durumda kaldığında altına siyah bir etek ya da pantolon giymen yeterli. Ya da yaza daha uygun olmasını istiyorsan beyaz ve dore uyumunu denemelisin. Nefis oluyor.


Dore ayakkabı: Ve benim en çok tercih ettiğim dore ayakkabılarda sıra. İster babet olsun, ister spor ayakkabı isterse topuklu ayakkabı dore her ayakkabıya çok yakışıyor. Günün her saatinede uyabiliyor. Gündüz elbisenle şıklık yakalamak istiyorsan dore babetleri ya da düz ayakkabıları kullanabilirsin. Akşam pantolonla bile giyebilme lüksünde var tabi. Doreyi birçok renkle kombinleyebilirsin tabi ama benim favorim siyah ve beyaz.





Dore aksesuar: Sanırım kimsenin altın rengi takı konusunda sıkıntısı yoktur. Dore aksesuarı günlük olarak bile hepimiz kullanıyoruz. Sade kıyafetlerimize renk katmak istediğimizde ilk aklımıza gelenler onlar. Doğru yoldayız böyle devam edelim. =)


Ama sadece takı olarak düşünmeyin. Altın rengi kemeriniz,çantanız mutlaka dolabınızda bulunsun. Tabi altın tonlarındaki makyajı da es geçmemek gerek. Şeftali tonundaki allıkla özellikle oldukça güzel gözüken altın rengi farlar da mutlaka makyaj ürünleriniz arasında yerini almalı.
                       



20 yorum:

  1. dore parçaları ben beyaz ve sıyahla cok yaksıtırıyorum tam patliyor harika oluyor

    YanıtlaSil
  2. süper bi paylaşım!

    ben de dore eteklere bayılandardanım :)

    YanıtlaSil
  3. Çok teşekkür ederim miacım :)

    YanıtlaSil
  4. Dore etek gerçekten kurtarıcı, dolabımdaki demirbaşlardan. Haftasonu bi dore ayakkabı beğenmiştim, karasız kalmıştım alıp almamak konusunda, sanırım almalıyım, paylaşımın için teşekkürler, sewgiler...:)

    YanıtlaSil
  5. :) mutlaka al çok rahat ediceksin acil durumlarda

    YanıtlaSil
  6. harika bir yazı olmuş şekerim bende dore sevenlerdenim özellikle eteğe bayıldım:))

    YanıtlaSil
  7. :)) Çok teşekkürler özlemcim.

    YanıtlaSil
  8. bende daha çok dore aksesuarlara bayılıyorum yeni açtığım bloguma beklerim :)

    YanıtlaSil
  9. Ben bu renge dore dendiğini bilmiyordum hehe sayende dolabımdaki altın rengi dediğim gömleğinin asıl rengini öğrendim ;)

    YanıtlaSil
  10. Bende doreyi her türlü çok beğeniyorum,her şekilde alabilirim :)

    YanıtlaSil
  11. İbrahim Tatlısesin dore ceketinden sonra ben bir süre uzak durabilirim snırım:))

    YanıtlaSil
  12. :) benim koyduğum fotoğraflarla yeni bir başlangıç yapmalısın.

    YanıtlaSil
  13. SİZİ ÖNCEDEN TAKİPTEYİM.
    ELBİSE MUHTEŞEM.
    BEKLERİM...

    YanıtlaSil
  14. :) teşekkür ederim mutlaka gelicem bende

    YanıtlaSil
  15. Mevsim olarak doreyi en çok yazın kullanmayı seviyorum. En sık kullandığım parça ise tabiki ayakkabı ve aksesuar;)

    YanıtlaSil
  16. :)) Yaza çok yakışan bi renk

    YanıtlaSil
  17. siteni çok sevdim artık ben de üyenim...seni de beklerim:)
    http://bb-shoppingtogether.blogspot.com

    YanıtlaSil

Söylemeden geçemeyeceğim